Αρχική Αεροπορικά Νέα Έρχεται η “5η Athens Flying Week’’, η κορυφαία εβδομάδα αεροπορικών δραστηριοτήτων

Έρχεται η “5η Athens Flying Week’’, η κορυφαία εβδομάδα αεροπορικών δραστηριοτήτων

pictureΈρχεται η “5η Athens Flying Week’’, η κορυφαία εβδομάδα αεροπορικών δραστηριοτήτων. Το μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, πιο δυναμικό από ποτέ!

Το “Athens Flying Week International Air Show’’ ΜΕΓΑΛΩΣΕ και πλέον απογειώνεται από την 114 Πτέρυγα Μάχης, στην ΤΑΝΑΓΡΑ.

Σε αυτό το αεροδρόμιο με την μεγάλη επάρκεια χώρων, θα δοθεί επιτέλους, η δυνατότητα στους θεατές να ζήσουν τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τους αεροσκαφών τζετ από απόσταση αναπνοής. Θα θαυμάσουν με άνεση όλα τα αεροσκάφη της μεγαλύτερης στατικής έκθεσης των τελευταίων χρόνων στη χώρα, θα φωτογραφηθούν δίπλα σε αυτά με τους πιλότους κοντά τους και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης ακροβάτες αεροπόρους, αλλά και με εκείνους των μαχητικών τζετ, σε εναέριες χορογραφίες που δεν θα έχουν προηγούμενο!!!

Το πρόγραμμα των αεροπορικών επιδείξεων θα είναι εμπλουτισμένο με την παρουσία διάσημων ξένων και ελλήνων αερομοντελιστών, θα υπάρχει πολυθεματική εμπορική έκθεση, πολλοί χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar, πρωτότυπα happenings και όπως πάντα, ο υποδειγματικός μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!  
Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από τις Αερολέσχες, την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ) και άλλες αεροπορικές σχολές.

Στην φετινή διοργάνωση, για πρώτη φορά – και μόνο για τους φίλους της Athens Flying Week, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ανοίγει τις πύλες εισόδου της και μας επιτρέπει την διέλευση και περιήγηση στον άγνωστο μέχρι τώρα κόσμο της, δημιουργώντας παράλληλα μια έκθεση αεροπορικού υλικού αρμοδιότητάς της, ως συνέχεια της στατικής έκθεσης της AFW στο αεροδρόμιο.  

Το airshow που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει άνω των 200.000 πιστών θαυμαστών από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, κατά το Σαββατοκύριακο από 17 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016.
Από τους φιλόξενους χώρους της Τανάγρας, θα επιδείξουν τις ικανότητές τους μια πλειάδα διεθνών συμμετοχών.

Μεταξύ αυτών, στην κορυφαία θέση, ευρίσκεται η Πολεμική μας Αεροπορία με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo team και άλλα μαχητικά, καθώς και εναέρια μέσα από τον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό. Θα είναι εκεί η Ισπανική Πολεμική Αεροπορία με το Aerobatic Team Patrulla Águila, η Βρετανική Royal Air Force με το Chinook και η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με το F-16 Solo Display Team. Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία συμμετέχει πολλαπλά με το νέο τους F-16 Polish Demo Team, τους Iskry Team και τα Sukhoi-22UM3K. Από την ίδια χώρα έρχονται και οι Special Forces Parachute Club, ενώ από την Σερβία τα σμήνη Soko Galeb G2, Soko Kraguj και Utva 66. Από την Ιταλία οι ‘’WeFly!Team’’, οι ‘’Blu Circe team” και ο Luca Bertossio, από την Ρουμανία οι Aeroclubul Romanei, από την Σουηδία ο Johan Gustafsson, από την Ελβετία οι Schaerer & Partner, από τις ΗΠΑ η Mellisa Andrzejewski που μας είχε εντυπωσιάσει πέρυσι στο Τατόι, ο Έλληνας Δημήτρης Βερβερέλης με το ελικόπτερό του και πολλές ακόμα μεγάλες εκπλήξεις που έπονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.