Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά SOFITEL ATHENS AIRPORT, Ένας Μοντέρνος Κόμβος Συνάντησης

SOFITEL ATHENS AIRPORT, Ένας Μοντέρνος Κόμβος Συνάντησης

Sofitel Athens Airport

Το Sofitel Athens Airport σας καλωσορίζει στην Ελληνική πρωτεύουσα με παροχές 5 αστέρων, εξαιρετική τοποθεσία στο αεροδρόμιο της Αθήνας, και Γαλλική art de recevoir. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο με θέα στην πεδιάδα των Μεσογείων, βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τον κεντρικό τερματικό σταθμό και 35 λεπτά από την Αθήνα με το μετρό.

Απολαύστε μία magnifique εμπειρία με την γαστρονομική Γαλλική κουζίνα μας ή με Μεσογειακό φαγητό όλο το 24ωρο. Με πλήρη ηχομόνωση, θέα στην πεδιάδα και στο βουνό, και μία εξωτερική βεράντα, μπορεί να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στο αεροδρόμιο…μέχρι να δείτε τους λαμπερούς διαδρόμους κατά την διάρκεια ενός aperitif στο μπαρ Καράβι. Χαλαρώστε πριν ή μετά την πτήση σας στην πισίνα μας, στην σάουνα, στο γυμναστήριο ή με ένα massage. Μετακινηθείτε με το μετρό για το κέντρο της πόλης, την επιχειρηματική περιοχή στο Μαρούσι ή τα σημαντικά εμπορικά κέντρα.

Sofitel Athens Airport bedroom

Το μόνο ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Αθηνών, το Sofitel Athens Airport προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό γαλλικής φινέτσας και Ελληνικής φιλοξενίας σε όλους τους επισκέπτες του, είτε περνάτε ή διαμένετε στην Αθήνα για λίγες ώρες, λίγες ημέρες, ή παραπάνω.

SOFITEL ATHENS AIRPORT
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, 190 19 Σπάτα
Τηλ.: +30 210 35 44 000, Fax: +30 210 35 44 444
e-mail: H3167@sofitel.com
www.sofitel-athens-airport.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.