Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Έκπτωση 15% σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από/προς Αθήνα

Ryanair: Έκπτωση 15% σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από/προς Αθήνα

RyanairΗ Ryanair, σήμερα (24 Μαΐου), ανακοίνωσε νέα 24ώρη προσφορά, με 15% έκπτωση σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από/προς Αθήνα, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8 Ιουνίου και 15 Ιουλίου 2016.
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε όλα τα διεθνή δρομολόγια προς/από Αθήνα, Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24 Μαΐου) μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.
 
Η Chiara Ravara, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε:
 
“ H Ryanair εξακολουθεί να αναπτύσσει δρομολόγια στην Ελλάδα και για να γιορτάσουμε ρεκόρ κρατήσεων στο ενισχυμένο καλοκαιρινό μας δίκτυο, προσφέρουμε 15% έκπτωση σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από Αθήνα. Η προσφορά αφορά ναύλους από/προς Αθήνα, Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8 Ιουνίου και 15 Ιουλίου.
 
Αυτό το καλοκαίρι, οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 συναρπαστικούς προορισμούς από Αθήνα αλλά θα πρέπει να το κάνουν κράτηση σύντομα καθώς η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες. Οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κράτηση για μία low cost καλοκαιρινή απόδραση στο www.ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24 Μαΐου).”
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.