Αρχική Αεροπορικά Νέα Egyptair: Αγνοείται η πτήση MS804

Egyptair: Αγνοείται η πτήση MS804

EgyptairXάθηκε από το ραντάρ το ίχνος πτήσης της Egyptair. Η πτήση MS804 είχε ξεκινήσει απογειωθεί από αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού στις 23:09 (CEST) με προορισμό το Κάιρο.

Twit_egyptairΣύμφωνα με την αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία στο αεροσκάφος βρίσκονταν 59 επιβάτες και δεκαμελές πλήρωμα. Το αεροσκάφος είναι ένα Airbus A-320.

Η επαφή με την πτήση χάθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα (ώρα Αιγύπτου) ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 37.000 πόδια. Όταν εισήλθε τουλάχιστον 10 μίλια εντός του εναέριου χώρου της Αιγύπτου χάθηκε από τα ραντάρ.

Πρόκειται για μια πτήση που διαρκεί συνήθως περίπου τέσσερις ώρες. 

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι δεν υπήρξε ενημέρωση του πιλότου στον πύργο ελέγχου. Επίσης, πληροφορρίες αναφέρουν ότι ο πιλότος ήταν έμπειρος και είχε στο βιογραφικό του πολλές ώρες πτήσης.

Όπως μεταδίδει το Sputnik η τελευταία φορά που εντοπίστηκε το αεροσκάφος ήταν πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη αρχίσει να συγκροτούνται ομάδες έρευνας και διάσωσης ενώ εκτιμάται πώς το αεροσκάφος αν έχει πέσει έπεσε στη θάλασσα.

Στη Κάρπαθο και στη γύρω περιοχή επιχειρούν ελληνικά Superpuma.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.