Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις έγραψε ιστορία…

Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις έγραψε ιστορία…

acrop_rally_2016Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, αγώνας που προσμετρούσε τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η επιστροφή σε παλαιές γνώριμες χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας έφερε χιλιάδες θεατές στα βουνά αλλά και στην Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας που είχε έδρα το service park.

Μετά από έναν σκληρό, όπως αποδείχτηκε αγώνα, πρώτος τερμάτισε ο 21 ετών Λετονός, Sirmacis – Simins. Στην 2η θέση ακολούθησε το ελληνικό πλήρωμα Αθανασούλας – Παναγιωτούνης ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Tarabus-Trunkat. Σε αυτά τα τρία πληρώματα o ιδρυτής της SEAJETS, Μάριος Ηλιόπουλος, έκανε την έκπληξη παραδίδοντας τους, επιταγές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αξίας χιλιάδων ευρώ δίνοντάς τους κίνητρο να γνωρίζουν την ξεχωριστή νησιωτική Ελλάδα.

Την παράσταση όμως του αγώνα έκλεψε ένα αυτοκίνητο θρύλος που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο motorsport. Συγκεκριμένα στο περίπτερο του ονομαστικού χορηγού SEAJETS έκανε την εμφάνισή του ένα συλλεκτικό Peugeot 307cc WRC (1 από τα 18 που έχουν παραχθεί στον κόσμο) το οποίο εξέπληξε τους χιλιάδες φιλάθλους που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.