Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα Λουτρά Υπάτης ανοίγουν από τη Δευτέρα 23 Μαΐου

Τα Λουτρά Υπάτης ανοίγουν από τη Δευτέρα 23 Μαΐου

loutra_ypatis Η ΕΤΑΔ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι, η Ιαματική Πηγή Υπάτης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης, είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τους λουόμενους για τη θερινή λουτρική περίοδο 2016, από τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Ypati_LoutraΟι εσωτερικοί ατομικοί λουτήρες πολυτελείας, αλλά και η εξωτερική πισίνα, περιμένουν να χαρίσουν σε κάθε επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, συνεισφέροντας σημαντικά στη θεραπεία πολλών ασθενειών. Συγκεκριμένα, τα ιαματικά νερά της ενδείκνυνται για νοσήματα μυοσκελετικού, νευρικού και κυκλοφορικού συστήματος, δερματοπάθειες, καθώς επίσης και γυναικολογικές παθήσεις.  

Σημειώνεται ότι, το ιαματικό νερό αναβλύζει στη θερμοκρασία των 33,5° C. Κυριότερα συστατικά του, που το διακρίνουν από άλλα ιαματικά νερά, είναι το ανθρακικό οξύ διαλυμένο και σε ελεύθερη κατάσταση, όπως το διοξείδιο του άνθρακα και το υδρόθειο, τα οποία συναντώνται σε σημαντική αναλογία, κατατάσσοντας την Πηγή σε μια ιδιαίτερη κατηγορία πηγών, των οξυανθρακούχων – υδροδειούχων.

Τα Λουτρά Υπάτης βρίσκονται σε υψόμετρο 400 μέτρων και σε απόσταση 19χλμ. από τη Λαμία. Η Πηγή, από την οποία αναβλύζει το ιαματικό νερό, βρίσκεται μέσα στο πάρκο και παρουσιάζει όψη κρατήρα ηφαιστείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.