Αρχική Αεροπορικά Νέα Σοβαρές και απρόβλεπτες αναταράξεις αντιμετώπισε η πτήση της Etihad Airways ΕΥ474

Σοβαρές και απρόβλεπτες αναταράξεις αντιμετώπισε η πτήση της Etihad Airways ΕΥ474

Η Etihad AirwaysΣτις 4 Μαίου  η πτήση της Etihad Airways ΕΥ474 από το Άμπου Ντάμπι προς τη Τζακάρτα, η οποία πραγματοποιούνταν με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-200, αντιμετώπισε σοβαρές και απρόβλεπτες αναταράξεις περίπου 45 λεπτά πριν την άφιξή της στο διεθνές αεροδρόμιο Soekarno Hatta.

Συνολικά 31 άτομα τραυματίστηκαν από το σύνολο των επιβατών και του πληρώματος. Οι 22 από αυτούς έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από την κλινική του αεροδρομίου μετά από φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού για μικροτραυματισμούς. Οι 9 υπόλοιποι επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ως αποτέλεσμα, η πτήση EY475 από την Τζακάρτα στο Άμπου Ντάμπι στις 4 Μαΐου ακυρώθηκε. Η Etihad Airways έστειλε ομάδα υποστήριξης από την έδρα της, το Άμπου Ντάμπι, και βοηθάει τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν σε αυτή την πτήση, κλείνοντάς τους σε εναλλακτικές πτήσεις ή παρέχοντάς τους διαμονή σε ξενοδοχείο.

Ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, James Hogan, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους πιλότους και το πλήρωμα καμπίνας για τον ήρεμο και επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν αυτό το μεμονωμένο γεγονός, καθώς και τη φροντίδα που έδειξαν στους επιβάτες, παρά τον τραυματισμό που είχαν υποστεί και οι ίδιοι. Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης του πληρώματός μας για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων σε περίπτωση αναταραχών. Σε καμία φάση δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια του αεροσκάφους, των επιβατών και του πληρώματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.