Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές της Ανατολικής Αττικής στα...

Μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές της Ανατολικής Αττικής στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ

KTEL_FilippouΣημαντική η απόφαση των ΚΤΕΛ Νομού Αττικής Α.Ε. για μείωση της τιμής των εισιτηρίων των μαθητών της Ανατολικής Αττικής κατά 50% για όλες τις διαδρομές.

Η διοίκηση της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε., κατανοώντας τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ελληνικά νοικοκυριά, κατόπιν υπομνήματος των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ανατολικής Αττικής και της υποστήριξης του αιτήματος των από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου η διοίκηση της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. αποδέχθηκε το αίτημα και ανακοίνωσε στον Αντιπεριφερειάρχη σε κατ’ ιδίαν συνάντηση ότι, από 1η Ιουνίου θα τεθεί σε εφαρμογή η μείωση της τιμής του εισιτηρίου (μισό εισιτήριο) για τους μαθητές της Ανατολικής Αττικής  με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα σχολεία θα εκδώσουν ειδικό δελτίο μαθητικής ταυτότητας για τους μαθητές, το οποίο εκείνοι θα πρέπει να επιδεικνύουν για την εξασφάλιση μειωμένου (μισού) εισιτηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.