Αρχική Αεροπορικά Νέα Η United Cargo ανακοινώνει την Asian Aviation ως το νέο αντιπρόσωπο πωλήσεων...

Η United Cargo ανακοινώνει την Asian Aviation ως το νέο αντιπρόσωπο πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο

Asian-AviationΗ United Cargo ανακοινώνει ότι η Asian Aviation θα είναι ο νέος αντιπρόσωπος πωλήσεων για μεταφορές εμπορευμάτων (Cargo Sales Partner) στην Ελλάδα και την Κύπρο από την 1η Μαΐου 2016.

Σε αυτό το πλαίσιο, από την 1η Μαΐου 2016, για όλα τα αιτήματα που αφορούν σε κρατήσεις, πωλήσεις και εξυπηρέτηση για εμπορεύματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Asian Aviation στα εξής στοιχεία επικοινωνίας:

Asian Aviation
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 501, Ηλιούπολη
Αθήνα−Ελλάδα
Τηλέφωνο:
+30 21 0994 2570, Email: united@asianaviation.co

Παράλληλα, από τις 26 Μαΐου και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2016, η United Cargo θα προσφέρει νέες καθημερινές απευθείας πτήσεις με Boeing 767-300 συνδέοντας το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH) με το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης (EWR), το οποίο αποτελεί έναν από τους κεντρικούς τερματικούς σταθμούς (hub) της United Cargo. Αυτές οι νέες υπερατλαντικές εποχικές πτήσεις στηρίζονται στη δυναμική του ολοκληρωμένου διεθνούς δικτύου της United Cargo.

Το πρόγραμμα πτήσεων φαίνεται λεπτομερώς στον παρακάτω πίνακα:

Flight #

City Pair

Departs

Arrives

Frequency

Equipment

UA 125

ATH-EWR

12:15 p.m.

4:15 p.m.

Daily

Boeing 767-300

Σημειώνεται ότι, η συνεργασία των δύο εταιριών θα συνεχίσει και μετά το πέρας της περιόδου που αναφέρεται πιο πάνω, με την Asian Aviation να συνεχίζει να εκπροσωπεί την United Cargo ως αντιπρόσωπός της για Ελλάδα και Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.