Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FedHATTA: εκδήλωση – συζήτηση διοργάνωσε με θέμα «Ενέργειες Ανάπτυξης της Νότιας Ζώνης»...

FedHATTA: εκδήλωση – συζήτηση διοργάνωσε με θέμα «Ενέργειες Ανάπτυξης της Νότιας Ζώνης» (video)

Εκδήλωση – συζήτηση διοργάνωσε η Ομοσπονδία FedHATTA, τη Παρασκευή 22 Απριλίου, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στα πλαίσια της Blue Money Show, με κεντρικό τίτλο «Ενέργειες Ανάπτυξης της Νότιας Ζώνης».

2016-04-22_FedHatta 2016-04-22_FedHatta_2Στην εισαγωγή του ο Γιώργος Παλιούρας (μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας), ανέφερε πως ανάγκη της αγοράς είναι η δημιουργία νέων προϊόντων τα οποία πρόκειται μάλιστα να ενταχθούν μέσα στη νέα πρωτοβουλία της FedHatta  “Δώδεκα”.

To Yachting συνέχισε είναι μια υπηρεσία που προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν, που προάγει την ίδια την Ελλάδα υψηλής κερδοφορίας γι’ αυτό και προσκαλέσαμε την Ομοσπονδία Yachting καθώς και την Ένωση Μαρινών Ελλάδας.

Τα προβλήματα του Ελληνικού Επαγγελματικού Yachting ανέφερε ο Αντώνης Στελλιάτος, Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ.

Τα παράνομα ναύλα είναι πρόβλημα και για το Ελληνικό κράτος τόνισε καθώς και για την απασχόληση.
Επίσης δεν υπάρχει ακόμη ηλεκτρονικό μητρώο, ώστε να πληρώσει ο ναυλωτής και να γνωρίζει το κράτος ποιοι είναι οι επιβάτες του.
Άλλο ένα πρόβλημα, ανέφερε, είναι μη ύπαρξη μαρινών στο Αιγαίο.

Ο κ. Σταύρος Καρνάκης, Γενικός Γραμματέας Ενωσης Μαρίνων Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής Μαρίνας Αθηνών, στην ομιλία του με θέμα οι μαρίνες και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της Νότιας Ζώνης, είπε πως
Πρέπει να γίνει προβολή, πρέπει να μας ξέρουν να μας γνωρίζουν για να μας επιλέξουν. Η απουσία του Υπουργείου και του ΕΟΤ σ΄αυτόν τομέα είναι ηχηρή δυστυχώς, συνέχισε.

Τελευταία η κα Αθηνά Παπαρέσκου, από τη SOMACO Tours, μας ενημέρωσε για τη νέα διαδρομή διώροφου ανοιχτού τύπου λεωφορείου στην Νότια Ζώνη.

Δείτε όλη την εκδήλωση βιντεοσκοπημένη

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.