Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Emirates Airlines & Signature travel προτείνουν την Ελλάδα στην Ινδική αγορά

Emirates Airlines & Signature travel προτείνουν την Ελλάδα στην Ινδική αγορά

 India_trip_with_Signature_April_2016_n India_trip_with_Signature_April_2016_8_n
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στη Μουμπάι των 20.000.000 κατοίκων, που θεωρείται επίσης ένα απο τα σημαντικότερα κέντρα του κόσμου, βρέθηκε ομάδα τουριστικών παραγόντων για ενημέρωση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στους Ινδούς τουριστικούς πράκτορες.
 

Το ταξίδι οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Signature travel στην Αθήνα, της MTC Group στην Αθήνα και του DMC representations India και φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Emirates airlines στη MUMBAI.
Ανάμεσα στους επαγγελματίες του τουρισμού το παρόν έδωσε η επίτημη πρόξενος της Ελλάδας Jeroo Mango, διευθυντικά στελέχη της ομοσπονδίας Τουρισμού (TAFI) και η διοίκηση της Emirates Airlines.
 
India_trip_with_Signature_April_2016_87_nΤην εκδηλωση χαιρέτησε μέσω video η Αν. Υπουργός τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο πρόεδρος Fed HATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.
 
Οι επαγγελματίες τουριστικοί πράκτορες και φορείς έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και εκδήλωσαν την επιθυμία τους για περαιτέρω προώθηση των Ελληνικών προορισμών.
 
India_trip_with_Signature_April_2016_7_nΗ Ελληνική αποστολή αποτελείτο απο τους Μαρία Αλιφραγκή (managing director του signature travel), Αντώνη Μάλη εκπρόσωπο του Δήμου ΜΗΛΟΥ , Τόνια Ανδρονίκου εκπρόσωπο του δήμου Μυκόνου, Βασίλη Κοντό εκπρόσωπο του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων HATTA.
 
India_trip_with_Signature_April_2016Σκοπός τις εκδήλωσης ήταν η γνωριμία της Ελλάδας, στην αγορά της Ινδιας, με νέους προορισμούς και ειδικές ομάδες.
 
Η Αθηνα μπορεί να συνδυαστεί με τα τη Μήλο, τη Καλυμνο, τη Στερεά Ελλάδα …είτε για τουρισμό η για εκπαιδευτικά ταξίδια Υπάρχουν πολλα σχολεία απο την Ινδία που ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη, η Μύκονος χαρακτηρίστηκε “Εξωτικός προορισμός” ιδανικός για γάμους και events.
 
Τα διευθυντικά στελέχη της Emirates τόνισαν ότι τώρα ειναι η κατάλληλη στιγμή για την Ελλάδα να αναπτυχθεί σε νέους τομείς.
 
Άλλωστε δεν ειναι τυχαίο ότι αύξησαν τις πτήσεις προς Αθήνα και οι πελάτες τους tour operators και travel agents ανταποκρίθηκαν αμέσως σε αυτό το κάλεσμα γνωριμίας για τον προορισμό.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.