Αρχική Αεροπορικά Νέα easyJet: Ακύρωση 22 πτήσεων, λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ

easyJet: Ακύρωση 22 πτήσεων, λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ

flights-cancelled-strike-390x285-1Η easyJet λόγω της 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στην Ελλάδα, στις 7 Απριλίου, αναγκάζεται, όπως και οι άλλες αεροπορικές εταιρείες, να ακυρώσει 22 πτήσεις από/ προς την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, την Πέμπτη, συμπεριλαμβανομένων 6 πτήσεων από/ προς το Ηνωμένο Βασίλειο.
 

«Οι επιβάτες που ενδεχομένως να έχουν κάποιο πρόβλημα και χρειάζονται να αλλάξουν το εισιτήριο τους, μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή να λάβουν επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγής ή τροποποίησης στις κρατήσεις τους, μπορούν να το κάνουν στο easyJet.com/manage bookings  .
 
«Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες που ταξιδεύουν προς και από την Ελλάδα την Πέμπτη 7  Απριλίου, να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους στη σελίδα Flight Tracker μας πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο. Παρ’όλο  ότι αυτό είναι έξω από τον έλεγχό μας, θα θέλαμε να  ζητήσουμε συγγνώμη στους πελάτες μας εκ των προτέρων, για οποιαδήποτε πρόβλημα ενδεχομένως να προκύψει, λόγου της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουμε την όποια πιθανή αναστάτωση. “
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.