Αρχική Βραβεία Το Nana Beach Hotel στo Top 100 των Starway World Best Hotels...

Το Nana Beach Hotel στo Top 100 των Starway World Best Hotels 2015!

Nana Beach Hotel Ο κ. Ηλίας Καλαθάς παραλαμβάνει το βραβείοΛίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν μια ακόμη διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Nana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη.
 

Ύστερα από την περσινή βράβευσή του, το ξενοδοχείο εξακολουθεί να βρίσκεται στo Top 100 των Starway World Best Hotels και για το έτος 2015, με τη συγκεκριμένη διάκριση να αποκτά συμβολικό χαρακτήρα, αφού αφορά στη χρονιά που το Nana Beach Hotel συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας.
 
Τα Starway World Best Hotels που διοργανώνονται από τον τουριστικό κολοσσό Coral Travel, φέτος στηρίχθηκαν στις απαντήσεις 1.733.619 ερωτηματολογίων ικανοποίησης πελατών που συλλέχθηκαν από 5.210 ξενοδοχεία σε 28 προορισμούς. Όλα τα παραπάνω εντείνουν τη σημασία του εν λόγω βραβείου, αφού ουσιαστικά προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
 
Η τελετή απονομής των Starway World Best Hotels 2015 πραγματοποιήθηκε στο τέλος Μαρτίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ukraine International Travel & Tourism Show UITT 2016, στο Κίεβο της Ουκρανίας, και το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Nana Beach Hotel κύριος Ηλίας Καλαθάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.