Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της 84ης Σχολής...

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της 84ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας

ΙστιοπλοιαΤα πρώτα τμήματα της 84ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14/4/16, με το πρώτο θεωρητικό μάθημα, που θα γίνει στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Ομίλου, ώρα 21:00.

Νέα τμήματα θα δημιουργηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η πολυετής εμπειρία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εγγυάται ποιοτική και ουσιαστική εκμάθηση. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα διπλώματα που εκδίδονται είναι έγκυρα και διεθνή.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διαθέτει κατάλληλα σκάφη για την εκμάθηση της ιστιοπλοΐας, έμπειρους προπονητές, αίθουσα διδασκαλίας, ενώ για όσους επιθυμούν περισσότερη ιστιοπλοΐα υπάρχει πάντα συνέχεια…

Οι ενδιαφερόμενοι -υποψήφιοι ιστιοπλόοι ανοικτής θάλασσας- μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με τη Γραμματεία του Ομίλου, στη Μαρίνα Τερψιθέας (δίπλα στην πρώην καφετέρια Λάγιος), καθημερινά Δευτέρα έως 09:00-17:00, στα τηλέφωνα 2610-423939, 6974157853.
Ιστοσελίδα Ι.Ο.Πατρών http://www.sailingclub.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.