Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Δεν θα δεχτούμε την τελική βολή στημένοι στο...

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Δεν θα δεχτούμε την τελική βολή στημένοι στο πεδίο βολής με τα μάτια δεμένα

enosi_xenodohon_kerkyrasΤο θέατρο του παραλόγου στη χώρα συνεχίζεται, τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας. Κάθε φημολογούμενη πρόταση ή πρόθεση για την επιβολή «ειδικού τέλους διανυκτέρευσης», συνεχίζει,  είναι όχι μόνο πλήγμα κατά της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού, αλλά και μια εσκεμμένη κίνηση με σκοπό την καταστροφή του.

Αν έχουν αποφασίσει να γκρεμίσουν και την τελευταία κολώνα που στηρίζει το οικοδόμημα που λέγεται Εθνική οικονομία, ξεκάθαρα να βγουν και να μας το πουν, όχι μόνο σε εμάς τους ξενοδόχους αλλά και στον ελληνικό λαό, καθώς η πλειοψηφία των επαγγελμάτων της χώρας έχει συνάρτηση με τη δικιά μας ύπαρξη. Οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας και όλης της χώρας έβαλαν πλάτη στην κρίση για να σωθεί η Ελλάδα. Δεν θα δεχτούμε την τελική βολή στημένοι στο πεδίο βολής με τα μάτια δεμένα, σαν κρατούμενοι μιας στυγνής φοροεισπρακτικής πολιτικής.

Αντί να στηρίξουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του τόπου και να λάβουν μέτρα για την παρά-αγορά των ιδιωτικών χώρων, για την οποία εκτιμάται ότι το κράτος χάνει έσοδα που ξεπερνούν τα 270 εκατ. ευρώ ετησίως, πράττουν ακριβώς το αντίθετο.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές της Κέρκυρας με τους οποίους, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας, δεν έχουμε καταφέρει να συζητήσουμε για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου μας και του τουρισμού, θα πρέπει να τοποθετηθούν αρνητικά για την πιθανή, καταστροφική επιβολή ενός επιπλέον φόρου. Το ίδιο αναμένουμε και από όλους τους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς άρχοντες της Κέρκυρας.

Δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε τις περαιτέρω απρόβλεπτες συνέπειες στη τοπική και κατά επέκταση, εθνική οικονομία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.