Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα κορυφαία νησιά της Ευρώπης για το 2016

Τα κορυφαία νησιά της Ευρώπης για το 2016

image001 2
View of Astypalaia and its white houses. Astypalaia, Greek island Αστυπάλαια © Nazzu Πηγή: Fotolia

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι συζητήσεις για σχέδια διακοπών σε κάποιο νησί πυκνώνουν. Ποια ευρωπαϊκά νησιά είναι εκείνα που κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων βάσει των ξενοδοχείων τους;  Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τη λίστα με τα νησιά της Ευρώπης που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει της γνώμης των χρηστών της.


Οι 10 κορυφαίοι νησιωτικοί προορισμοί της Ευρώπης

Την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το νησί Isle of Arran του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελώντας τον ένα από τους δύο προορισμούς της δεκάδας που δεν είναι ελληνικοί. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο πρώτος ελληνικός προορισμός, η Αστυπάλαια, ακολουθούμενη από τη Σίφνο, την Ίο και τη Φολέγανδρο. Στην έκτη θέση εμφανίζεται ο δεύτερος ξένος προορισμός των πρώτων δέκα θέσεων, το ιταλικό Isola di Capri. Την έβδομη θέση καταλαμβάνει το νησί της Πάρου, ενώ η όγδοη ανήκει στην Κεφαλονιά. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με τη Νάξο και την Ύδρα, στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 10 κορυφαίοι προορισμοί της κατάταξης:

image002

Η Σαντορίνη και η Μύκονος εμφανίζονται λίγο χαμηλότερα, στην 12η και 14η θέση, ενώ συνολικά στα 50 κορυφαία ευρωπαϊκά νησιά, τα 31 είναι ελληνικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.