Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση ΣΕΤΚΕ με την Αναπληρώτρια Υπουργό για θέματα Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά

Συνάντηση ΣΕΤΚΕ με την Αναπληρώτρια Υπουργό για θέματα Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά

d.s. setke - kountoura_Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό για θέματα Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά είχαν χθες 31 Μαρτίου 2016 εκπρόσωποι του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της, κ. Παναγιώτη Τοκούζη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης  το Δ.Σ. της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε, ενημέρωσε αναλυτικά την Υπουργό για τα άμεσα και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με κυριότερα εκείνα της πιστοποίησης των καταλυμάτων, την  υψηλή φορολογία, αλλά και το ασφαλιστικό.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, μεταξύ άλλων, στις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν την απελευθέρωση της τουριστικής μίσθωσης, γεγονός που θα οδηγήσει στην έξαρση της παραξενοδοχίας και στην εξόντωση των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.
Παράλληλα, ζητήθηκε από την Υπουργό να λάβει έκτακτα μέτρα για τις περιοχές της χώρας που πλήττονται από προσφυγικές ροές, προκειμένου να στηριχθεί η οικονομία τους και να ενισχυθεί η τουριστική προβολή τους στο εξωτερικό.  
Η Υπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΣΕΤΚΕ ότι ο τουρισμός βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων.
Για το σκοπό αυτό έχει ήδη προγραμματιστεί και νέα σύσκεψη των δύο πλευρών, την προσεχή Δευτέρα 4 Απριλίου, στην οποία θα δρομολογηθούν οι νέες παρεμβάσεις και μέτρα για τη στήριξη του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.