Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέος άνεμος πνέει στο Grace Santorini

Νέος άνεμος πνέει στο Grace Santorini

Grace Santorini_Champagne Lounge_CGI Ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων, Grace Hotels, ανακοίνωσε σημαντικό επενδυτικό σχέδιο, για το βραβευμένο ξενοδοχείο της αλυσίδας, Grace Santorini.

Grace Santorini_Grace Suite bedroom Grace Santorini_Grace Suite_CGI Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει στις 2 Μαΐου με νέο, ανανεωμένο σχεδιασμό, μοναδικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο ύφος.

Grace Santorini_Grace Suite Bathroom_CGIΜε την ολοκλήρωση της εκτεταμένης ανακαίνισης, το Grace Santorini θα προσφέρει μία σημαντικά αναβαθμισμένη και αξέχαστη διαμονή, διατηρώντας πάντα σε υψηλό επίπεδο το στοιχείο της προσωποποιημένης εμπειρίας, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φιλοξενία των Grace. Grace Santorini_Grace Suite_seating_CGIΟ πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, το νέο Champagne & Cocktail lounge, η ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία και η ολιστική προσέγγιση για το «ευ ζην» εντάσσουν το Grace Santorini στη λίστα των  κορυφαίων boutique ξενοδοχείων του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.