Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ITB Grand Finale 2016

ITB Grand Finale 2016

Εξωτική μουσική, ρυθμός και χοροί στο grand finale της ITB 2016

Delphic Games 2012Mαζί εκθέτες και επισκέπτες θα γιορτάσουν το εντυπωσιακό grand finale της 50ης ITB Berlin, μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές από όλο τον κόσμο θα εκτελέσουν μοντέρνα και παραδοσιακά καλλιτεχνικά έργα. Η ITB Berlin οργανώνει αυτό το αξέχαστο show με τη συνεργασία του International Delphic Council, a global cultural organisation. Το show θα παρουσιάσει η Monika Eckert.

Το grand finale της ITB Berlin θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στο Palais am Funkturm από 3.30 – 5 μμ. Η είσοδος περιλαμβάνεται στο εισητήριο εισόδου της ITB.

Σχετικά με τους Δελφικούς αγώνες
Στην αρχαιότητα οι Δελφικοί αγώνες ήταν μέρος των Πανελλαδικών αγώνων, μαζί με του Ολυμπιακούς αγώνες.  Οι Ολυμπιακοί αγώνες φιλοξενούσαν τα αθλητικά αγωνίσματα ενώ οι Δελφικοί αγώνες την τέχνη. Κάθε τέσσερα χρόνια θεατές από όλη την Ελλάδα για έξη με οκτώ ημέρες γιόρταζαν τη τέχνη  και τον πολιτισμό.

Από το 1997 οι Δελφικοί Αγώνες γίνονται κανονικά κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετικούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Αυτό το έτος, η πόλη Γκόα στην Ινδία θα φιλοξενήσει τους πέμπτους Δελφικούς Αγώνες νεολαίας από 4 έως 13 Νοέμβριος, 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.