Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2016 του Ισραήλ, συμμετείχε φέτος ο Ελληνικός...

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2016 του Ισραήλ, συμμετείχε φέτος ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

ΓΓ ΕΟΤ με  ΥΠ Τουρισμού Ισραήλ Yariv LevinΣτην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2016 του Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ στις 9 και  10 Φεβρουαρίου, συμμετείχε φέτος ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού με περίπτερο. Την Ελλάδα εκπροσώπησε στην Έκθεση ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και εισέπραξε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα για το τουριστικό ρεύμα προς της χώρα μας.
Η  επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή της  Ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας  υπό τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα στο  2ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο του οποίου η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού,  κα Έλενα Κουντουρά,  υπέγραψε με τον Ισραηλινό Ομόλογό της Κοινή Δήλωση για τη Συνεργασία στον Τομέα του Τουρισμού.

Στόχος, η περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος των Ισραηλινών προς τα Ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο κ Δημήτρης  Τρυφωνόπουλος έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ Yariv Levin, τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ Halevy Amir και τους μεγαλύτερους Τ.Os της χώρας.

Στη συνάντηση, εκτιμήθηκε η πορεία της τουριστικής αγοράς για το 2016 και αναλύθηκαν οι πρωτοβουλίες των Ισραηλινών Τ.Οs για την ανάπτυξη νέων τουριστικών  πακέτων προς την χώρα μας, τόσο με την ενσωμάτωση  νέων  προορισμών όσο και νέων υπηρεσιών, στοχεύοντας  στον  θεματικό τουρισμό όπως π.χ. γαστρονομία, περιβάλλον, open door activities, city breaks.

Επίσης  δρομολογήθηκε και προγραμματίζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο, η διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου των Ισραηλινών Τ.Ος σε ελληνικό έδαφος.

Οι  εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας του Ισραήλ διαβλέπουν για φέτος, σαφή προτίμηση στην  Ελλάδα έναντι άλλων προορισμών,  με συνέπεια την  περαιτέρω ενίσχυση του πτητικού προγράμματος των ελληνικών και ισραηλινών αερομεταφορέων  προς την Αθήνα και άλλα ελληνικά αεροδρόμια αλλά και την δρομολόγηση επιπλέον μισθωμένων πτήσεων προς τη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.