Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: GRIEKENLAND.NET

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: GRIEKENLAND.NET

GriecklΤι σχέση μπορεί να έχουν ένα brandy,  μια τουριστική έκθεση και τρείς χελώνες? Κι όμως και τα τρία συνδυάστηκαν με πρωτοβουλία ενός Ολλανδού δημοσιογράφου που συμμετείχε με δικό του περίπτερο για λογαριασμό του ειδησεογραφικού ιστότοπου Griekenland.net στην έκθεση “De Vakantiebeurs” τον περασμένο Ιανουάριο στην Ουτρέχτη.
Ο Bas Wanrooij, γνωστός φιλέλληνας πήρε την πρωτοβουλία υιοθεσίας τριών χελωνών καρέτα-καρέτα, μιας τραυματισμένης με το όνομα «Ρετσίνα», μια μικρής που ονομάστηκε “Sammy” και της μητέρας της που πήρε το όνομα “Samantha” μαζί με τη φωλιά τους και ανατέθηκε στην οργάνωση «Archelon” η περίθαλψη και προστασία τους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γευτούν ένα ποτήρι επώνυμο brandy καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό. Με τον τρόπο αυτό συγκεντρώθηκαν 460 ευρώ που δόθηκαν στην οργάνωση, ενώ η όλη πρωτοβουλία προβλήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα (http://griekenland.net/nieuws/toerisme/griekenland-net-adopteert-zeeschildpadden/ ) σε δόξα της ανθρώπινης ευαισθησίας αλλά και με θετικό έμμεσο αντίκτυπο για την προβολή της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.