Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Πέμπτη 4, Φεβρουαρίου, ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, 24ωρη απεργία δείτε ποιοι συμμετέχουν

Πέμπτη 4, Φεβρουαρίου, ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, 24ωρη απεργία δείτε ποιοι συμμετέχουν

strikeΓενικό απεργιακό «λουκέτο» θα βάλουν στις 4 Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και οι οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων αντιδρώντας στο νέο Ασφαλιστικό. Το γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ, ύστερα από εισήγηση του προέδρου της Συνομοσπονδίας Γιάννη Παναγόπουλου, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου και να συμπορευτεί με τους επιστημονικούς κλάδους (δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς) και τους άλλους φορείς που επίσης πλήττονται από το νέο Ασφαλιστικό και τα μέτρα του 3ου Μνημονίου.
«Να υπάρξει συντεταγμένη αντίδραση για να διεκδικήσουμε τον αναδιανεμητικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού που η κυβέρνηση πάει να το λύσει με δημοσιονομικές πρακτικές», ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ λέγοντας ότι «δεν γίνεται να μπουν στο ίδιο ταμείο οι εργαζόμενοι με τους εργοδότες» ούτε και «να αντιμετωπιστεί το Ασφαλιστικό με 1,3 εκατ. ανέργους», ενώ χαρακτήρισε ως «κυβερνητική προπαγάνδα» ότι δήθεν δεν θα μειωθούν οι συντάξεις.

Συμμετέχουν

Λεωφορεία & Τραμ, κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ (Τα Λεωφορεία θα αποσύρονται νωρίτερα για να βρίσκονται στα αμαξοστάσια τους στις 21:00)

Τρόλεϊ, 24ωρη απεργία

Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) , 24ωρη απεργία

Μετρο, κινείται 10:00 έως 16:00 Το Μετρό δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο καθ όλη τη διάρκεια της μέρας

Προαστιακός & ΟΣΕ, 24ωρη απεργία

ΤΑΞΙ, 24ωρη απεργία

ΠΝΟ (Πλοία), 48ωρη απεργία (Πέμπτη & Παρασκευή)

ΥΠΑ (Πτήσεις), 08:00 έως 12:00 σε ακυρώσεις πτήσεων προχωρά η Olympic Air λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ

Πηγή: apergia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.