Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεσημέρια με συνοδεία άρπας στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης τον Φεβρουάριο

Μεσημέρια με συνοδεία άρπας στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης τον Φεβρουάριο

maria-tiraski_0Κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη, από τη 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. και έως 26 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον καφέ τους ή το μεσημεριανό γεύμα τους με τη συνοδεία των μελωδικών ήχων της άρπας της Μαρίας Τυράσκη.

Θα ακουστούν γνωστά κομμάτια των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη και Ξαρχάκου, μεταξύ άλλων, καθώς και ξένα.

Συνεχίζονται επίσης οι βραδιές τζαζ την Παρασκευή βράδυ στο εστιατόριο του Μουσείου.
Τις βραδιές 5, 12, 19 και 26 Φεβρουαρίου 2016, εκτός από τα εκλεκτά πιάτα βασισμένα σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, το εστιατόριο φιλοξενεί το νεοσύστατο μουσικό σύνολο που αποτελείται από τρεις γνωστούς μουσικούς της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την Ελισάβετ Μητσού στην κιθάρα, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο.
Τηλεφωνικές κρατήσεις για την Παρασκευή βράδυ στο εστιατόριο πραγματοποιούνται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου στο τηλέφωνο 210 9000915.
Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.

To Εστιατόριο λειτουργεί στον δεύτερο όροφο με εξώστη 700 τ.μ και πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και στους άλλους ιστορικούς λόφους της Αθήνας. Εκεί θα βρείτε μια ποικιλία από ζεστά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές που ανανεώνονται εποχικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.