Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Data Communication με το DC Hotel στη Horeca 2016

Η Data Communication με το DC Hotel στη Horeca 2016

logo-dcΗ Data Communication συμμετέχει και φέτος στη Horeca, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο τουρισμού και εστίασης (12-15 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo), παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη πρόταση ξενοδοχειακής διαχείρισης DC Hotel. Στο Hall 3, περίπτερο A38, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της λύσης, καθώς και να παρακολουθήσουν demo της.

Το DC Hotel επιτρέπει τον κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης – από τη Διαχείριση Κρατήσεων, τις εργασίες της Reception, τη Δυνατότητα Routing Instruction, τα Specials Κρατήσεων, το Ιστορικό Πελατών, τη Διαχείριση Συμβολαίων, το Housekeeping, τη Main Courante, τη Διαχείριση Χρεωστών, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της Main Courante στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα. Το πρόγραμμα διακρίνεται για την υψηλή λειτουργικότητά του, είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και προσφέρει στο χρήστη ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, συνδέεται με το σύστημα Online Κρατήσεων που ήδη χρησιμοποιείται από το ξενοδοχείο, ώστε η διαχείριση των κρατήσεων να είναι απολύτως αυτοματοποιημένη, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Σε συνδυασμό με τη λύση Premium HRM Hotel συνιστά ένα πλήρες πακέτο για την κάλυψη και των ιδιαίτερων αναγκών μισθοδοσίας των ξενοδοχείων.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συμπληρώνονται βέβαια από τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης της Data Communication (Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014 & 2015, European Business Awards 2014/2015, BITE Awards 2015), καθιστώντας το DC Hotel μια κορυφαία επιλογή για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.