Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ –ΙΜΤΜ...

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ –ΙΜΤΜ 2016

evritania_Israel_2016Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ –ΙΜΤΜ 2016, που πραγματοποιήθηκε 09-10/02/2016 στο Τελ Αβιβ.

Ο Νομός Ευρυτανίας προσελκύει τα τελευταία χρόνια μεγάλο αριθμό τουριστών από την χώρα του Ισραήλ και με την παρουσία μας στην Έκθεση ΙΜΤΜ 2016 προσδοκάμε να αυξήσουμε τις αφίξεις μας.

 Η Ένωση εκπροσωπήθηκε από την κ. Σοφία Φλέγκα, Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων, η οποία εκπροσώπησε παράλληλα και τον Δήμο Καρπενησίου, ως Μέλος της Τουριστικής του Επιτροπής.

 Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Ισραηλινούς και Έλληνες Τουριστικούς Πράκτορες για την ενίσχυση προσέλκυσης τουριστών από το Ισραήλ. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, την Διευθύντρια της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ισραήλ κυρία Hanny Sobol τον Διευθυντή της HATTA κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, καθώς και άλλων φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.