Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Απονομή βραβείων Ranking List 2015

Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Απονομή βραβείων Ranking List 2015

RANKING LIST 2015Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ιστιοπλόων από όλες τις περιοχές της Ελλάδας (Σαρωνικό, Ιόνιο, Πατραϊκό – Κορινθιακό, Νότια Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα, Ευβοϊκό, Νήσων Αιγαίου, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, και Θερμαϊκό), πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 5/2, η απονομή των βραβείων της Γενικής Κατάταξης 2015 (Ranking List) των αγώνων ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας, από την Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πρωταγωνίστησε, και φέτος, κατακτώντας τις 5 από τις 6 θέσεις στην Περιφέρεια Πατραϊκού-Κορινθιακού.
Συγκεκριμένα τα σκάφη που διακρίθηκαν ήταν τα εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC International  
1 Θέση σκάφος ΦΟΙΒΗ  με κυβερνήτη τον Χάρη Κανδρή
2 Θέση σκάφος IRIDINI με κυβερνήτη τον Γαβριήλ Νικολάτο
3 Θέση σκάφος BIDOURIK με κυβερνήτη τον Φιλίπ Κορμπέτ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club
2 Θέση σκάφος ΙΡΙΣ με κυβερνήτη τον Δημήτριο Τσελίκα
3 Θέση σκάφος ΚΙΡΚΗ ΙΙ με κυβερνήτη τον Θεόδωρο Λινάρδο
Η καθιερωμένη απονομή της ετήσιας κατάταξης της ΕΑΘ αποτελεί μια ξεχωριστή εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία σε ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα να γνωριστούν ή να συναντηθούν για ακόμη μια φορά και να ανταλλάξουν απόψεις και αγωνιστικές αναμνήσεις από τη χρονιά που πέρασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.