Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος απώλειας χιλιάδων Ρώσων Τουριστών, τονίζει η Νέα...

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος απώλειας χιλιάδων Ρώσων Τουριστών, τονίζει η Νέα Δημοκρατία

Αrabatzi«Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος απώλειας χιλιάδων Ρώσων Τουριστών και πολύτιμων εσόδων εξαιτίας της απαράδεκτης καθυστέρησης από τα αρμόδια Υπουργεία, να στελεχώσουν τις Ελληνικές Προξενικές Αρχές στη Ρωσία με αναγκαίο και καταρτισμένο προσωπικό για την έγκαιρη χορήγηση της νέας βιομετρικής visa Schengen.

Την ίδια ώρα, που οι ανταγωνίστριες χώρες, όπως η Ισπανία, είναι ήδη έτοιμες, η Κυβέρνηση συνεχίζει να πελαγοδρομεί σε μία ακόμα απόδειξη ακυβερνησίας, ρισκάροντας ένα ακόμα πλήγμα για την ελληνική οικονομία.

Και είναι δυστυχώς θλιβερό όλα αυτά να συμβαίνουν τη στιγμή της σημαντικής ευκαιρίας, που παρουσιάζεται στη χώρα μας να απορροφήσει μεγάλο αριθμό Ρώσων τουριστών, λόγω τόσο των περιοριστικών μέτρων, που επέβαλε η Ρωσία στην Τουρκία όσο και της γενικότερης γεωπολιτικής αστάθειας, που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Κυβέρνηση, έστω και τώρα, οφείλει να κινηθεί τάχιστα. Η ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλους ερασιτεχνισμούς».

Τονίζουν με δήλωσή τους, η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, μετά την ερώτηση, που κατέθεσαν, στη Βουλή, για την άμεση επίλυση των προβλημάτων με τη χορήγηση θεώρησης εισόδου (τουριστικής visa) στους τουρίστες από τη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.