Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επιτυχής η 1η Διάσκεψη για την Αθήνα

Επιτυχής η 1η Διάσκεψη για την Αθήνα

Νίκος Κελαϊδίτης, Διάσκεψη για την ΑθήναΤην Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η αξιόλογη «1η Διάσκεψη για την Αθήνα» με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Το γενικό σλόγκαν της συνάντησης ήταν «Επιστροφή στην Αθήνα», και η υπόσχεση είναι να πραγματοποιείται ετησίως.

Ο ΗΑΤΤΑ συμμετείχε στην Διάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του, Νίκο Κελαϊδίτη, ο οποίος ανέπτυξε συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση του κέντρου της πρωτεύουσας, με μέτρα που σκοπό έχουν την λειτουργικότητα για όλους μας, για τους κατοίκους, τον εμπορικό κόσμο, και φυσικά τον Τουρισμό μας.

Η πρωτεύουσα της χώρας μας, χρειάζεται την αναβάθμιση που προτείνεται, την πνοή που θα της δώσει ξανά τον ρυθμό της, και τα μέτρα που προτάθηκαν είναι εφικτά. Οι βασικοί άξονες της θεματολογίας αφορούσαν την ζωή των παιδιών στην πρωτεύουσα, το εμπορικό τρίγωνο και τις ανάγκες του, και την Κοινωνία των Πολιτών.

Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία αυτή και ευελπιστούμε να δούμε σύντομα να γίνονται πράξη τα όσα συζητήθηκαν στην ενδιαφέρουσα συζήτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.