Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά The Hague Marriott το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott στη Χάγη

The Hague Marriott το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott στη Χάγη

Λειτουργεί από τις 4 Ιανουαρίου 2016, το πολυτελές The Hague Marriott, το πρώτο Ξενοδοχείο της αλυσίδας Marriott, στη Χάγη.

The Hague MarriottΣτη διεθνή ζώνη της Χάγης, το The Hague Marriott καλωσορίζει τους ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την πόλη, ενώ απολαμβάνουν την άνεση που παρέχουν τα 306 άνετα δωμάτια και οι πολυτελείς σουίτες του πρώτου ξενοδοχείου Marriott στη Χάγη, του The Hague Marriott.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε Διεθνείς Οργανισμούς όπως OPCW, η Europol, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το ΝΑΤΟ και δίπλα στο Συνεδριακό Κέντρο World Forum. Αυτή η υπέροχη βρίσκεται κοντά σε πολλά αξιοθέατα, όπως το Gemeentemuseum και Madurodam

Τόσο το κέντρο της πόλης και η παραλία είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια και τα ψώνια, στο “Fred” δύο τετράγωνα πιο κάτω.

Είναι διαθέσιμο δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο ενώ οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο στο The Great Room, με την  εκλεπτυσμένη διεθνή κουζίνα του, το οποίο σερβίρεται σε μια ζεστή και κομψή φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 1 bar, ένα Executive Club Lounge, το γυμναστήριο, Business Centre, την αίθουσες Art Meeting για 10 – 700 άτομα και εκπληκτική θέα της Χάγης από τους υψηλότερους ορόφους .

Για κάθε επιπλέον πληροφορία, και για γκρούπς απο δέκα δωμάτια και επάνω, μπορείτε να στέλνετε email στην διεύθυνσή
Stephanos Taioglou
Sales Manager –

Global Sales Greece, Cyprus & Israel Marriott Hotels International Limited
c/o Ofran services LTD, 6 Gamvetta str. 3rd floor, 10678 Athens, Greece
T:(30) 210 3300059 F:(30)2103300459 M:(30)6948385040 F:(972)37955306,
FB: www.facebook.com/MarriottGSAGreece
E: stephanos.taioglou.marriott@ofran.com,
Email Groups: GGGreece@marriott.com,
www.marriott.com  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.