Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Big Blue Travel: Νέα Στρατηγική Συνεργασία

Big Blue Travel: Νέα Στρατηγική Συνεργασία

ΒΒΤ_15-01-16Η Big Blue Travel προχώρησε σε σημαντική και στρατηγικής σημασίας συνεργασία, με την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του τουρκικού τουριστικού Οργανισμού “TravelShop”.

Πρόκειται για έναν ισχυρό tour operator με εξειδίκευση στις αγορές της Ινδίας, Αυστραλίας, Αμερικής, Καναδά, Ν.Αφρικής και Ρωσσίας. Διαθέτει μια πλούσια γκάμα Κλασσικών tours στην Τουρκία, Ελλάδα και Βουλγαρία και όχι μόνο.
Στις 25 ιανουαρίου θα ξεκινήσει η εκπαίδευση στελεχών και των δυο εταιρειών σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε όλο το φάσμα των τεχνικών θεμάτων και της ανάπτυξης των προϊόντων που θα προωθηθούν από κοινού σε όλες τις προαναφερόμενες αγορές.
Ήδη δημιουργήθηκε το πρώτο website (www.travelshopgreece.com) στο οποίο θα αναπτυχθούν με κάθε λεπτομέρεια τα tours που θα αφορούν στην Ελλάδα.
Η συμφωνία έκλεισε στις 08 Ιανουαρίου 2016, ύστερα από διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων των δυο εταιρειών κ. Μurtaza Kalender και Στρατή Ελευθερίου, οι οποίες ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο του 2014 με την πρώτη τους συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.