Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σάνη ΑΕ και Ikos ΑΕ: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνένωσής τους

Σάνη ΑΕ και Ikos ΑΕ: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνένωσής τους

Οι εταιρείες Σάνη ΑΕ και Ikos ΑΕ ανακοίνωσαν ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνένωσής τους σε έναν Όμιλο.

sani_resortikosΒασικοί μέτοχοι είναι οι Σταύρος και Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, L.P., ενώ στο νέο σχήμα συμμετέχουν επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Goldman Sachs Asset Management και η Hermes GPE καθώς και κεφάλαια ιδιωτικών οίκων του εξωτερικού.

Ο Όμιλος θα διοικείται από τους Σταύρο Α. Ανδρεάδη, Πρόεδρο, Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Mathieu Guillemin, Διευθύνοντες Συμβούλους. Ο Όμιλος θα στηριχθεί στο εξαιρετικού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό και την τεχνογνωσία της Σάνη ΑΕ στη δημιουργία και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, ούτως ώστε να αναπτύξει περαιτέρω ως ανεξάρτητα brands το αναγνωρισμένο brand Sani καθώς και το πρωτοποριακό και εξελισσόμενο brand Ikos.

Sani και Ikos σχεδιάζουν σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα, σε ορίζοντα πενταετίας, με την πρόσθετη προσδοκία να συμβάλουν δια αυτών στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, εν γένει.

Στο πλαίσιο αυτό, σε πρώτη φάση και για την ενδυνάμωση των δύο brands υλοποιούνται ήδη επεκτάσεις και αναβαθμίσεις στις μονάδες Sani Asterias, Sani Club, Sani Marina, Ikos Oceania και Ikos Olivia.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.