Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις 24ωρη απεργία για τις 4 Φεβρουαρίου προκήρυξε η ΓΣΕΕ

24ωρη απεργία για τις 4 Φεβρουαρίου προκήρυξε η ΓΣΕΕ

on-strikeΣε ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Νωρίτερα εισήγηση για γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου ενάντια στο νέο ασφαλιστικό αλλά και στο σύνολο των μέτρων του νέου μνημονίου που θα έρθουν να προστεθούν στα μέτρα των δύο προηγούμενων, έκανε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, στο γενικό συμβούλιο της Συνομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και τον προγραμματισμό δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Οι φορείς διατύπωσαν την απαίτηση τους για άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας προκειμένου να ζητήσουν την έναρξη πραγματικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό .

Οι φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη: ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ, ΠΑΣΕΓΕΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΤΕΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, OIKONOMIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ, ΈΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.