Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το “Blue Star Delos” το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε στο Πειραιά, μαζί...

Το “Blue Star Delos” το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε στο Πειραιά, μαζί με το πρώτο μωρό του 2016

blue_star_DelosTo επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Blue Star Delos” ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε με την είσοδο του Νέου Έτους στο λιμάνι του Πειραιά. Δεν έκανε όμως μόνο ποδαρικό ως το πρώτο πλοίο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, έφερε μαζί του ένα καινούργιο επιβάτη, αφού μέσα σε αυτό γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2016!

Στο πλοίο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα, Νάξο και Πάρο, είχε επιβιβασθεί από το λιμάνι της Πάρου μία έγκυος επιβάτιδα, η οποία έφερε στις 0:01 στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη βοήθεια του πληρώματος.

Το πλοίο Blue Star Delos κατέπλευσε στο λιμάνι, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με βεγγαλικά και κορναρίσματα, αποβιβάζοντας 219 επιβάτες, 23 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.

Στον πλοίαρχο του Blue Star Delos και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος

Την χαρμόσυνη είδηση, “της γέννησης του πρώτου μωρού του 2016”, ανακοίνωσε στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και στους υπόλοιπους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, ο Πλοίαρχος του BLUE STAR DELOS Cpt Κυριάκος Χωριανόπουλος, κατά την διάρκεια της τελετής υποδοχής του πλοίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.