Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στις 2 Φεβρουαρίου το 38ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ

Στις 2 Φεβρουαρίου το 38ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ

ΠΑΣΥΞΕΜε τίτλο “Στιγμές Αλήθειας – Ευθυγράμμιση της Ευκαιρίας με Συλλογική Δράση”, θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK, στη Λευκωσία, το 38ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ.
Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και στην περιοχή μας ειδικότερα, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, γράφει στην ανακοίνωση- πρόσκληση το ΠΑΣΥΞΕ, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 38ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, συνεχίζει, ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note Εισηγητές του Συνεδρίου θα είναι ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων, κ. Μ. Δημητριάδης, και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κ. Κ. Πετρίδης, οι οποίοι ευγενώς αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας.

Με επίσης θα συμμετέχουνστις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητές, ο Dr Ul. Sperl, Group Commercial Director, THOMAS COOK GROUP plc, ο κ. Φ. Δρουσιώτης, Προέδρου, CYPRUS SUSTAINABLE TOURISM INITIATIVE, ο Δρας Άρ. Ίκκος, Research Director, INSTITUTE SETE, καθώς και ο κ. Γ. Δοξαράς, CEO & Founder, WARPLY AND VP & BLOCKPOINT.IO. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών θα είναι ο κ. Π. Πετράκης, Συνέταιρος-Υπεύθυνος Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC Cyprus.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι:

“MOMENTS OF TRUTH – ALIGNING OPPORTUNITY WITH COLLECTIVE ACTION”
“ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ – ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ”

και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:

1.    WHERE DO WE STAND? THE CASE OF OUR COMPETITIVENESS
    FROM THE PERSPECTIVE OF OUR SUPPLIERS
    ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ; Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΜΑΣ

2.    THE IMPORTANCE OF SUSTAINABILITY IN THE HOTEL INDUSTRY
    Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

3.    OVERCOMING SEASONALITY IN TOURISM: LIMITS AND CHALLENGES
    – A BLUEPRINT FOR CRETE
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
    – ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
        
4.    DESTINATION MANAGEMENT: TRAVELER ACQUISITION AND
    RETENTION STRATEGIES THAT REALLY WORK
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ 
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΥΓΧΑΙΝΟΥΝ

5.    AIR CONNECTIVITY OPPORTUNITIES IN 2016 AND BEYOND
    – A MARKET BY MARKET ANALYSIS AND SUGGESTED COLLECTIVE ACTIONS
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ
- ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

6.     OUR VISION FOR NEW DEVELOPMENT MODEL FOR CYPRUS TOURISM
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 24η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Ο Σύνδεσμος με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα Μέλη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.