Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χριστουγεννιάτικη ΣΚΩΛ εκδήλωση στη Seoul, Κορέας, με εκπροσώπευση του Ελληνικού Σκώλ

Χριστουγεννιάτικη ΣΚΩΛ εκδήλωση στη Seoul, Κορέας, με εκπροσώπευση του Ελληνικού Σκώλ

   _MG_6395Το Χρστουγεννιάτικο πάρτυ του SKAL INTERNATIONAL SEOUL έλαβε χώρα στο JW Marriot της Σεούλ και είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Η παρουσία του κ. Μιχάλη Τοάνογλου Ass. Professor Hospitality & Tourism, στο τμήμα Sol International Hotel Management, του Sol International School, εκεί ως εκπρόσωπος του Skal International Greece περιβλήθηκε με πολύ θέρμη.
_MG_6285Επίσης από τα πρώτα πράγματα που αναγνώστηκαν από τον πρόεδρο (απερχόμενο) Darren Morissh ήταν ο χαιρετισμός που απέστειλε ο κ. Μιχάλης Κωβαίος, Πρόεδρος του Skal International Greece, ο οποίος και χειροκροτήθηκε με πολλή θέρμη.

Στην συνέχεια κατόπιν αιτήματος του προέδρου η γνωστή πρόπωση Happiness, Good Health, Friendship, Long life ακούστηκε από μένα και από όλους τους παρευρισκόμενους και στα Ελληνικά προς τιμήν του Ελληνικού SKAL.

_MG_6383Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και αναμφισβήτητα δόθηκε επάξια ένα Ελληνικό χρώμα με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Skal International Greece, κ. Μιχάλη Κωβαίου.

_MG_6187Στις φωτογραφίες διακρίνονται εκτός από τον απερχόμενο πρόεδρο (Darren Morrish, GM Grand Intercontinental Seoul – δεξιά), ο πρόεδρος του Skal International Incheon – Kuk-Sung Kim (το 2ο Club στην Κορέα), ο Richard Suter μέλος του Skal Club Incheon & GM Sheraton Incheon), καθώς και άλλα μέλη του Skal International Seoul.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.