Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εταιρεία των Φίλων του υποδέχονται το...

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εταιρεία των Φίλων του υποδέχονται το νέο έτος

Nat_mus_frienΤην Δευτέρα 4 Ιανουαρίου το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εταιρεία των Φίλων του υποδέχονται το 2016, που αποτελεί έτος-ορόσημο για την ιστορία του, με το νέο αριστουργηματικό έκθεμα του «Αθέατου Μουσείου» και με εξαίσιες μουσικές.

Από τις 18.00 έως τις 20.00 στην Αίθουσα του Βωμού θα παρουσιαστεί το πανόραμα του πλούσιου εκθεσιακού και ποικίλου προγράμματος του Μουσείου για το 2016, χρονιά κατά την οποία συμπληρώνει το 150ο έτος από τη θεμελίωσή του.

Στη συνέχεια, θα αποκαλυφθεί η έκθεση του αριστουργηματικού ερυθρόμορφου κρατήρα με το αιώνιο συμπόσιο του Διονύσου και της Νίκης και τη δική τους ευχή για μακροζωία και κάθε καλό. Θα ακολουθήσει η συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου Φαρακλάδων Κεφαλονιάς: «Η Εύγερος», με κάλαντα και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση των Επτανήσων.

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων είναι απαραίτητη η προμήθεια του εισιτηρίου εισόδου.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44
Πληροφορίες: www.namuseum.gr. Τηλ. 2132144891

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.