Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση εργασίας της αν. Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά με τον Υπουργό Πολιτισμού...

Συνάντηση εργασίας της αν. Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά με τον Υπουργό Πολιτισμού κο Μπαλτά

Kountoura_BaltasΣημαντικά θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού, τα οποία άπτονται και των δράσεων του Υπουργείου Τουρισμού ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα τουριστική περίοδο του 2016, συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας που είχαν οι δύο αρμόδιοι Υπουργοί, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.
Η κα Κουντουρά συζήτησε με τον κο Μπαλτά, για τα σχέδια έναρξης λειτουργίας νέων αρχαιολογικών χώρων, όπως στο Ραμνούντα του Μαραθώνα, καθώς και για πρωτοβουλίες σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων των αρχαιολογικών χώρων και τη δυνατότητα εκπτώσεων στην προαγορά τους από τα τουριστικά γραφεία.
Συζητήθηκε επίσης, η ανάγκη έγκαιρης λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων με διευρυμένο ωράριο, από την αρχή της τουριστικής περιόδου, καθώς και προτάσεις πολιτιστικών δράσεων για την προώθηση και προβολή των city-break τουριστικών προορισμών.
Τέλος, αναφέρθηκαν στο σχεδιασμό νέου νομοθετικού πλαισίου για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών και την προστασία των επιχειρήσεων, καθώς και για την προσέλκυση ξένων οπτικοακουστικών παραγωγών, ως μοχλός ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Ελλάδας και της τόνωσης της οικονομίας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.