Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μια Γουλιά για Καλό Σκοπό

Μια Γουλιά για Καλό Σκοπό

botiglia_filanthrΤο Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το botilia.gr σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar κρασιού «A Sip for a Cause» που διοργανώνει για την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα».

15 από τους καλύτερους μικρούς Έλληνες οινοπαραγωγούς ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον πρώτο όροφο του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας.

Ελάτε να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και, με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr, να επιλέξετε και να κάνετε τις αγορές σας για τα γιορτινό τραπέζι αλλά και τα δώρα σας.

Σας αγχώνει η μεταφορά; Κανένα πρόβλημα! Αν μπορείτε να κρατηθείτε και να μην πάρετε τα αγαπημένα σας κρασιά μαζί σας, μπορούμε να σας τα φέρουμε εμείς στο σπίτι!

Κάνοντας τις αγορές σας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κρασιού «A Sip for a Cause» του botilia.gr ενισχύετε την προσπάθεια του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα» που αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα και φέτος κλείνει 60 χρόνια προσφοράς στο παιδί και την οικογένεια. Η ενίσχυση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Μ.Κ.Σ Δεσμός.

Συμμετέχουν:

 

 

 

Μια ακόμη έκπληξη σας περιμένει από το botilia.gr! Γνωρίστε πρώτοι το mySommelier, την καινοτόμο υπηρεσία του botilia.gr που γίνεται ο προσωπικός σας sommelier και δημιουργώντας το γευστικό σας προφίλ, επιλέγει τα καταλληλότερα κρασιά για εσάς!

 

Πληροφορίες

Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Σάββατο 19/12 και Κυριακή 20/12

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 20:00

Ο χώρος:

booze

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.