Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ευρεία σύσκεψη με τα γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού για το συντονισμό των δράσεων...

Ευρεία σύσκεψη με τα γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού για το συντονισμό των δράσεων ενίσχυσης του ελληνικού τουρισμού το 2016

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΕΟΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΕυρεία σύσκεψη με τους Προϊσταμένους όλων των Γραφείων του ΕΟΤ Εξωτερικού πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της αν. Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κυρίας Έλενας Κουντουρά και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, στις  18 και 19 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΕΟΤ στην Αθήνα.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των γραφείων του ΕΟΤ Εξωτερικού για το σχεδιασμό της τουριστικής  στρατηγικής του 2016 με στοχευμένες δράσεις.

Ειδικότερα,  καθορίστηκε το πλαίσιο των δράσεων που θα συμβάλλουν στην διεθνή διαρκή στήριξη και προώθηση του τουριστικού brandname «Ελλάδα», στην προβολή  νέων Ελληνικών προορισμών, στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, από 1η Μαρτίου έως 30 Νοεμβρίου 2016.

Οι  δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ευκαιρίες της κάθε αγοράς- στόχου του εξωτερικού.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.