Αρχική Αθλητικά Την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων για τον 33ο...

Την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Σήμερα Πέμπτη, στις 13:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo, στο κλειστό στάδιο του Ταε κβον ντο, στο Φάληρο.

AMA-logo-sponsor-GRE-positiveΗ αρχή θα γίνει με τα εγκαίνια της έκθεσης του Μαραθωνίου και τη συνέντευξη Τύπου, ενώ θα ακολουθήσει το Γκαλά της AIMS, το Συμπόσιο της AIMS και βέβαια η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή με τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων δρόμου.

Στην Έκθεση μετέχουν επιχειρήσεις από το χώρο της υγείας, του αθλητισμού, του fitness, της υγιεινής διατροφής και του τουρισμού.
Θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο, στις 13:30, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, του 9ου Συμποσίου της AIMS και του Γκαλά της AIMS, στο οποίο θα τιμηθούν οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι της χρονιάς.

Στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν το παρών ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της AIMS Πάκο Μποράο, όπως και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτειακής ζωής και βέβαια Έλληνες πρωταθλητές που θα πάρουν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης / κέντρου εγγραφών:
1η ημέρα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου – 13:00-20:00
2η ημέρα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου – 10:00-20:00
3η ημέρα Σάββατο 7 Νοεμβρίου – 10:00-20:00.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.