Αρχική Αεροπορικά Νέα Συνεχίζεται έως και τη Παρασκευή τα μεσάνυχτα η απεργία του προσωπικού της...

Συνεχίζεται έως και τη Παρασκευή τα μεσάνυχτα η απεργία του προσωπικού της Lufthansa

lufthansaΣτην ανακοίνωσή του το σωματείο Independent Flight Attendant’s Organization (UFO) σημειώνει πως αποφασίστηκε να συνεχιστεί η απεργία, από τη Τετάρτη 11.11.2015 έως τη Παρασκευή 13.11.2015, μεταξύ των ωρών 4.00 και 23.59 σε όλες τις πτήσεις από/προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, Μονάχου και Ντύσελντορφ.

Οι πτήσεις των άλλων εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο της Lufthansa, δηλαδή Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, SWISS και Brussels Airlines, δεν επηρεάζονται από την απεργία και πραγματοποιούνται κανονικά.

Εν τω μεταξύ στη δικαιοσύνη προσέφυγε η Lufthansa κατά των απεργών

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa σε μια προσπάθεια να τερματιστεί η απεργία του ιπτάμενου προσωπικού, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή και αναμένεται να διαρκέσει ως τις 13 Νοεμβρίου, προσέφυγε στη δικαιοσύνη 

«Η Lufthansa υπέβαλε αίτημα στα δικαστήρια του Ντάρμστατ και του Ντίσελντορφ για την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.