Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Ηλίας Βρεττός «πετάει ψηλά», με το νέο του δίσκο
 στο κρουαζιερόπλοιο...

Ο Ηλίας Βρεττός «πετάει ψηλά», με το νέο του δίσκο
 στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal

Celestyal Cruises_Ilias VrettosΟ Ηλίας Βρεττός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά από την Cobalt και το γιορτάζει με μία ξεχωριστή παρουσίαση στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises, με την υποστήριξη του Λάμψη 92,3.
Σε συνέχεια της επιτυχημένης καλοκαιρινής συνεργασίας του αγαπημένου τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της Celestyal Cruises, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 20:00, οι ρυθμοί θα «ανέβουν ψηλά» στο Celestyal Crystal, το οποίο θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά στην Ακτή Ξαβερίου, στην πύλη Ε11, για να φιλοξενήσει, παρέα με τον Λάμψη 92,3 μια εκρηκτική βραδιά διασκέδασης! Την ξεχωριστή  υπογραφή του θα βάλει και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο γνωστός Θέμης Γεωργαντάς.

Η Celestyal Cruises δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα στον πολυαγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, επικροτώντας κάθε επιτυχία του δεδομένης και της άριστης συνεργασίας που είχαν το φετινό καλοκαίρι στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε η εταιρεία στα κρουαζιερόπλοια της για την περίοδο του 2015.

Έχοντας κάνει την μεγαλύτερη και απόλυτα πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του το Summer Vrettour αλλά και τις πετυχημένες Πέμπτες το καλοκαίρι στο Dames στη Γλυφάδα από όπου πέρασε όλη η Αθήνα καθώς  και το εκπληκτικό ξεκίνημα του Apotheke στο Κολωνάκι που δείχνει ότι θα είναι το νέο στέκι της Αθήνας κι έχοντας οδηγό την τεράστια επιτυχία του το hit της χρονιάς ‘’Και πετάω ψηλά’’, ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του ολοκληρωμένο album στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises!

Εκτός από το κομμάτι που τον έφερε στην κορυφή των επίσημων charts της Ελλάδας ‘’Και πετάω ψηλά’’, στο album που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες θα συμπεριληφθεί και η μεγάλη επιτυχία του ‘’ Όλα τα ξέρω’’ καθώς και το κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ‘’Όταν με κοιτάς’’ το οποίο έχει ξεχωρίσει ήδη στα ραδιόφωνα και στα νυχτερινά μαγαζιά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας, επικροτεί και προωθεί ενεργά την αυθεντική ελληνική εμπειρία στους ξένους επισκέπτες της. Μέσω της συνεργασίας της εταιρείας με τον Ηλία Βρεττό αλλά και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 αυτό το καλοκαίρι η Celestyal Cruises κέρδισε το στοίχημα και οι επιβάτες πήραν μαζί τους τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις φεύγοντας από την Ελλάδα. Και τα καλύτερα έρχονται με τις μοναδικές εκπλήξεις που ετοιμάζει η Celestyal Cruises για τις θεματικές κρουαζιέρες του 2016…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.