Αρχική Αεροπορικά Νέα Η SWISS ξεκινά ένα μεγάλο διαγωνισμό “A SWISS Welcome”

Η SWISS ξεκινά ένα μεγάλο διαγωνισμό “A SWISS Welcome”

Η SWISS ξεκινά ένα μεγάλο διαγωνισμό “A SWISS Welcome”Η SWISS, φέρνει πιο κοντά ανθρώπους και πολιτισμούς. Η εταιρεία ψάχνει τώρα για ενθουσιώδεις ταξιδιώτες από διάφορες χώρες, που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν την Ελβετία με την συνοδεία ντόπιων κατοίκων, ώστε να ζήσουν την απόλυτη Ελβετική εμπειρία. Έτσι λοιπόν η SWISS καλεί επίδοξους ταξιδιώτες από 17 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας – να δηλώσουν συμμετοχή, για να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία, αποστέλλοντας ένα βίντεό, ενός λεπτού,  στο swiss.com/welcome από σήμερα έως τις 30 Νοεμβρίου.
Τα υποβαλλόμενα βίντεο, θα κριθούν από την online κοινότητα ώστε να καθοριστούν οι 20 καλύτερες συμμετοχές από κάθε μια από τις 17 χώρες. Με τη σειρά της, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τον νικητή εξ αυτών για κάθε χώρα, έως τις 14 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα κερδίσουν ένα ατομικό ταξίδι στη Ελβετία, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας του Ελβετού οικοδεσπότη τους, ένα ταξιδιωτικό κουπόνι της SWISS,  όπως και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και έξοδα ταξιδιού.

Η εκλογή των Ελβετών «ξεναγών» και η υποδοχή των επισκεπτών κατά την άφιξη.

Κατόπιν εκλογής των 17 νικητών, ο διαγωνισμός “A SWISS Welcome” θα εισέλθει στην δεύτερη φάση, κατά τις αρχές του 2016, όπου η SWISS θα προσκαλέσει το Ελβετικό κοινό να δηλώσει συμμετοχή ώστε να γίνει η επιλογή των αντίστοιχων συνοδών οι οποίοι θα «ξεναγήσουν» τους επισκέπτες. Η εκλογή των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί από το συνδυασμό, μιας δημόσιας ψηφοφορίας και της κριτικής επιτροπής.

Οι νικητές θα φτάσουν στην Ελβετία τον Μάρτιο του ερχόμενου έτους και θα γνωρίσουν τους Ελβετούς οικοδεσπότες τους σε μια καθ όλα Ελβετική εκδήλωση υποδοχής. Στην συνέχεια, οι επισκέπτες θα περάσουν τις επόμενες δύο με τρείς ημέρες ταξιδεύοντας και εξερευνώντας την χώρα παρέα με τους Ελβετούς οικοδεσπότες τους, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Ελβετία μέσα από την ματιά ενός ντόπιου.

Ο διαγωνισμός “A SWISS Welcome” έχει ήδη τη δική του διαδικτυακή σελίδα swiss.com/welcome. Στην σελίδα αυτή, όλοι οι επίδοξοι – επισκέπτες, οικοδεσπότες και ψηφοφόροι – θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν το ενδιαφέρον και τις απόψεις τους. Τα καλύτερα και πιο αστεία στιγμιότυπα, αλλά και εμπειρίες που θα αποκομίσουν επισκέπτες και οικοδεσπότες κατά την διάρκεια του “A SWISS Welcome” θα προβληθούν μέσα από ένα βίντεο που θα καταχωρηθεί στην αποκλειστική σελίδα της καμπάνιας, μετά το τέλος Απριλίου του ερχόμενου έτους.
Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό “A SWISS Welcome” είναι:

Ευρωπαϊκές:

Γερμανία
Γαλλία
Ηνωμένο Βασίλειο
Σουηδία
Ελλάδα
Ισπανία
Ιταλία
Ρωσία
Νορβηγία

Διηπειρωτικές:

Ηνωμένες Πολιτείες
Καναδάς
Βραζιλία
Νότια Αφρική
Ιαπωνία
Σιγκαπούρη
Ινδία
Ισραήλ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.