Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εγκαινίασε τη...

Η αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εγκαινίασε τη νέα τουριστική προβλήτα στο λιμάνι της Κέρκυρας

Kerkyra1Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά  εγκαινίασε το Σάββατο 7/11  τη νέα προβλήτα κρουαζιερόπλοιων σε τελετή που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος
(ΟΛΚΕ) κο Σπύρο Ανδριώτη.

Η κα Κουντουρά στην ομιλία της, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου,  το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο λιμάνι της Κέρκυρας να φιλοξενεί περισσότερα κρουαζιερόπλοια, αφού ήδη το νησί αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές προορισμών για μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας. Η αν. Υπουργός τόνισε ότι θέτει ως βασική προτεραιότητα, την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και η ενίσχυση των γενικών και ειδικών υποδομών, καθώς επίσης ότι ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού ανήκει στους βασικούς στόχους της πολιτικής της.
Η αν. Υπουργός κα Έλενα Κουντουρά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς της σε συναντήσεις , με το Δήμαρχο της πόλης, την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, καθώς και με εκπροσώπους των τουριστικών και παραγωγικών φορέων του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.