Αρχική Βραβεία Βράβευση του Aktina Travel Group στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2015

Βράβευση του Aktina Travel Group στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2015

Η Vice President & CTO του Aktina Travel Group, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη λαμβάνει το βραβείο από την αν.Υπουργό Τουρισμού, Έλενα ΚουντουράΜε το βραβείο «Παρουσίαση Νέας Εταιρικής Ταυτότητας 2015» τιμήθηκε το Aktina Travel Group, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη χώρα, σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη.
Η βράβευση έρχεται σε συνέχεια της ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας του Ομίλου που επισφράγισε και την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή του. Η νέα εταιρική ταυτότητα, το νέο λογότυπο, τα ανανεωμένα έντυπα και η νέα ιστοσελίδα, αποτυπώνουν με δημιουργικό τρόπο τις διαχρονικές αξίες του Ομίλου αλλά και το όραμά της ομάδας του Aktina Travel Group για ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό οργανισμό που παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Τονίζεται ότι η βράβευση τουριστικών γραφείων – μελών του ΗΑΤΤΑ, αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό που φέτος κλείνει τα 25 χρόνια και έχει ως στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων του κλάδου αλλά και την επιβράβευσή τους για την παρουσία αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.