Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στη ΛΑΡΙΣΑ ; ! – Η δικτύωση ως παράγοντας ανάπτυξης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στη ΛΑΡΙΣΑ ; ! – Η δικτύωση ως παράγοντας ανάπτυξης

Με τον παραπάνω τίτλο η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λάρισας, ως Συντονιστής Εταίρος της Poster Tourism in Larissa webΑναπτυξιακής Σύμπραξης για την Προώθηση και Ενδυνάμωση της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας, διοργανώνει ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων ενεργειών και προληπτικών δράσεων αύξησης της απασχόλησης και σύζευξης της ζήτησης και της προσφοράς στον ξενοδοχειακό κλάδο, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 19.30 στη Λάρισα, στο Ξενοδοχείο Metropol.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις που αναπτύχθηκαν και θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι:
Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας που θα αναπτύξει το θέμα «Ο ρόλος των Θεσμικών Φορέων στην Τουριστική Ανάπτυξη»,  
Θοδωρής Μεταξάς, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Σχεδιάζοντας τη Λάρισα της επόμενης ημέρας»,
Νίκος Ντάγκας, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας και Πρόεδρος του Δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου – Κισσάβου (ΟΛΚΙΣ), με θέμα «Η δικτύωση στην πράξη» και
Τάσος Γούσιος, υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας με θέμα «Στρατηγική Μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας».
Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης που εμπλέκονται σε όλο το φάσμα της παραγωγής του τουριστικού προϊόντος. Έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, επιχειρήσεων εστίασης, εμπορικού συλλόγου, υπηρεσιών μεταφοράς (ΚΤΕΛ – ΤΑΞΙ) καθώς και φορέων πολιτισμού.
Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός, οι Δήμαρχοι της ΠΕ Ενότητας Λάρισας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.