Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία με την Ινδονησία στον Τουρισμό

Συνεργασία με την Ινδονησία στον Τουρισμό

INDIΗ Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε την Τετάρτη 18/11, με 20μελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, η οποία επισκέφθηκε επίσημα τη χώρα μας και εξέτασε μαζί τους την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών τουριστικών σχέσεων.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ινδονησιακής Αντιπροσωπείας ζήτησε τη συνδρομή της χώρας μας σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας που αφορούν τον τουριστικό τομέα επί τη βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο χώρες το 2007, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον νησιωτικό χαρακτήρα των δύο κρατών.
Η κα Κουντουρά ευχαρίστησε την Αντιπροσωπεία για την επίσκεψη στην  Ελλάδα, σημείωσε ότι οι δύο χώρες μπορούν να συνεργασθούν στον τουριστικό τομέα, αλλά και σε πολλούς άλλους και υποσχέθηκε να εντάξει την Ινδονησία στο πρόγραμμα των επισκέψεών της στο εξωτερικό, στο πλαίσιο ανοίγματος νέων αγορών στην ασιατική ήπειρο.       

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.