Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 24ωρη απεργία – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 24ωρη απεργία – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

metroΑκινητοποιημένοι θα παραμείνουν την Πέμπτη οι συρμοί του Μετρό, του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, αλλά και τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ θα συμμετέχουν, επίσης, στην απεργία αλλά με στάσεις εργασίας.

Πιο αναλυτικά, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

Την ίδια ώρα, τα λεωφορεία και τρόλεϊ δεν θα κινούνται από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι λόγω της συμμετοχής της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στη γενική απεργία, θα υπάρξουν και ματαιώσεις στα βραδινά σιδηροδρομικά δρομολόγια της Τετάρτης. Αναλυτικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών που ματαιώνονται είναι:

Τετάρτη 11/11/2015

Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών: 600/601
Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας – Θεσσαλονίκης: 743/ IC 85
Μεταξύ Πειραιώς – Αθηνών – Αφιδνών – Χαλκίδας – Αφιδνών – Αθηνών – Πειραιώς: 2540/12540/12545/2545
Μεταξύ Αλεξανδρούπολης – Δικαίων – Αλεξανδρούπολης: IC 90
Μεταξύ Λάρισας – Βόλου – Λάρισας: 2576 /2577

Πέμπτη 12/11/2015

Όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου, εκτός των διεθνών δρομολογίων που στο ελληνικό τμήμα θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.