Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΠΟΞ απευθύνει έκκληση στον ΟΑΕΔ να προχωρήσει στην έναρξη υλοποίηση του...

Η ΠΟΞ απευθύνει έκκληση στον ΟΑΕΔ να προχωρήσει στην έναρξη υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού το συντομότερο

Πανελλήνια Ομοσπονδία ΞενοδόχωνΜε αφορμή τη  δεύτερη κατά σειρά, αναβολή έναρξης υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ για την περίοδο 2015-2016, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, εκφράζει τις ανησυχίες της και τον προβληματισμό της για την εξέλιξη αυτή.
Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, πέραν της ιδιαίτερης σημασίας του για τις κοινωνικές ομάδες και τους συμπολίτες μας στους οποίους απευθύνεται, αποτελεί επιπρόσθετα, βασικό στήριγμα της λειτουργίας μεγάλου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων καταλυμάτων αλλά και πολλών περιοχών της χώρας, που βασίζονται στη χειμάζουσα αγορά εσωτερικού τουρισμού.   
Ήδη, με τις καθυστερήσεις έχουν χαθεί δύο μήνες λειτουργίας του προγράμματος από την τρέχουσα περίοδο, η οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις εν λόγω επιχειρήσεις και προορισμούς ενώ, η αντίστοιχη με την καθυστέρηση έναρξης, παράταση του προγράμματος για το 2016, δεν μπορεί φυσικά να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται φέτος.
Η ΠΟΞ απευθύνει έκκληση στον ΟΑΕΔ να προχωρήσει στην έναρξη υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού το συντομότερο και ει δυνατόν, προ της νέας ανακοινωθείσας ημερομηνίας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.