Αρχική Ξενοδοχεία Nέες γεύσεις και signature cocktails στη μαγευτική βεράντα του Olive Garden Bar...

Nέες γεύσεις και signature cocktails στη μαγευτική βεράντα του Olive Garden Bar & Restaurant του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ

07. 2015.10.21 _ titania _ olive garden event - photo  09. 2015.10.21 _ titania _ olive garden event - photoΜιά ιδιαίτερη βραδιά ήταν η Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, καθώς η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Ειρήνη Μαλάμου και η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Τιτάνια, φιλοξένησαν φίλους και συνεργάτες από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Στο ανακαινισμένο Olive Garden Bar & Restaurant, με την πιο μαγευτική βεράντα της πόλης, παρουσιάστηκε το ανανεωμένο φθινοπωρινό μενού του εστιατορίου και τα νέα signature cocktails, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

06. 2015.10.21 _ titania _ olive garden event _ buffet - photoΑπό νωρίς το απόγευμα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με θέα το βράχο της Ακρόπολης και το λόφου του Λυκαβηττού.

Οι γαστρονομικές προτάσεις του Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιλήρα, προσφέρουν μία πανδαισία γεύσεων σε ένα μενού «Fine Greek Cuisine» με προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

08. 2015.10.21 _ titania _ olive garden event - photoΤο μοναδικής αισθητικής bar, προσφέρει σε μια hip & chic ατμόσφαιρα, εμπνευσμένα και ιδιαίτερα cocktails, καθώς επίσης και κλασσικά σε νέα εκδοχή, με το twist του Olive Garden, την ποιοτική υπογραφή του ΤΙΤΑΝΙΑ και την επιμέλεια των Bartenders.gr, υπό τους ήχους lounge μουσικής.

Το ξενοδοχείο Τιτάνια δεν έχει σταματήσει να ανακαινίζεται και να εκσυγχρονίζεται, για να συμβαδίζει πάντα με τις ανάγκες των φιλοξενούμενών του και της πόλης. Το 2004 άλλαξε σχεδόν ριζικά και το 2015 προχώρησε σε ανακαίνιση του Olive Garden Bar & Restaurant που στεγάζεται στον τελευταίο του όροφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.